en   fr   de   ro   es   it
  
     Username:  Password:  

registerforgot password?

Saturday, 21 October 2017
Navega por artistas Navega
related Canciones
LAST  Advertisements
LAST  Last Queries

 


Shpat Kasapi - Letras


Album Unknown - Album
S'dua T'jem Me Ty


 
Sdu Ma Të Të Lus

Se Me Ty Jam Merzitur

Sdu Me Të Të Sho

Nuk Pres Sa Kam Pritur

Sdua Ma Pendim

Nuk Ka Ko Per Faje

Sdua Jo Shpirti Im

Ska Tjeter Rrukgdalje

Tash Je Krejt Diqka Tjeter

Jo Ajo Cet Du Dhe Ke Met Kujtim I Vjeter Cka Kerkon Nga Un

Tash Je Krejt Dicka

Tjetur Jo Ajo

çet Du Dhe Ke Met Kujtim I Vjeter çka Kerkon Nga UnChorus:

Ti Vishe Vishe

Tash Largo Jo S'te Dua Mo Jo Jo

Ik Nga Un

Jo Me Mua Jo Jo

Ti Vish Vishe

Tash Largo Jo S'te Dua Mo Jo Jo

Ik Nga Un

Jo Me Mua Jo Jo

Ti Vishe Vishe

Cka Po Pret

Jo S'te Dua Ma Tash Rri Vet

Ska Ma Shum

Nuk Je Vash

çe Dua UnLyrics:

Sdua Ma Te Prit Prap

Rruget Tona N'drizhuan

Sdua Ma Zhgrenim

Jo Se Ma S'te Dua

Sdua Ma Pendim

Nuk Ka Ko Per Faje

Sdua Jo Shpirti Im

Ska Tjeter Rrugdalje

Tash Je Krejt Diqka Tjeter

Jo Ajo Cet Du

Dhe Ke Met Kujtim I Vjeter

Cka Kerkon Nga Un

Tash Je Krejt Dicka Tjeter

Jo Ajo Cet Du

Dhe Ke Met Kujtim I Vejter

çka Kerkon Nga UnChorus:

Ti Vishe Vishe

Tash Cka Don

Jo Ste Dua Ma Jo Jo

Ik Nga Un

Jo Me Mua Jo JoTi Vishe Vishe

Tash Cka Po Prit

Jo Ste Dua Tash Rri Vet

Ska Me Shum

Nuk Je Vash Qe Dua UnHuuuuuuuuuuum

Huuuuuuuuuuuuum

Nuk Dua Te Jem Me TyRepeat Chorus 2 Times

Mp3, Musica, Descarga, Letras, Canciones, Conciertos, Boletos, Live, Video, DVD, Gratis, Discografia, Mpeg, Compra, Grupo, Artista, Album, Coleccion, Archivo, Eventos, Busca, CD